Summer
Pop-up

Restaurant Gloriëtte lanceert een exclusieve summer pop-up!

Ben je jouw eigen stek even moe?

Kom met jouw bubbel genieten in de prachtige natuur van Drongen met weidse uitzichten over de groene vlaktes, een cocktail in de hand en heerlijke à la plancha gerechten!

Alle gerechten komen van de hand van chef-kok Louis Vyncke, die zijn ervaring opdeed in sterrenzaken zoals The Jane (Antwerpen), Bartholomeus (Knokke), etc.

Ons plan voor de lunch

Tijdens de lunch serveren wij enkele lekkere tapas of “dishes to share”:

Olijven (€4)

Manchego Don Gregorio (€9)

Grissini met Chorizo (€7,50)

Grissini met Saucisson (€7,50)

Bordje Belotta (Ibérico): Salchichon, Chorizo, Lomo (€16)

Pan con tomate (4 stuks — €7,50)

Burrata, tomaat, basilicim (€9)

Sardientjes (4 stuks — €9)

Courgette, munt, parmezaan (€9)

Gamba’s, pompelmoes, hazelnoot (€16)

Ons plan voor het diner

Tijdens het diner kan je kiezen tussen bovenstaande tapas OF onze speciale 5- of 6-gangenmenu:

Hapje van de chef

Courgette Parmezaan Amandel Citroen Munt

Buratta Tomaat Pijnboompitten Balsamico

Gamba Rucola Hazelnoot Pompelmoes Avocado (extra gerecht 6 gangen*)

Zalm Groene Asperges Beurre Blanc Pecannoot

Rubia Gallega Chimi Churri Gebrande Aardappel Ratatouille Zure Room (bellota) 4 gangen

Pêche Vanille Aardbei



5 gangen: €56

6 gangen (met extra gerecht*): €69

4 gangen zijn ook mogelijk aan €46 met de courgette en burrata als voorgerechten, Bellota (i.p.v. Rubia) als hoofdgerecht en de pêche als dessert!

Als bijpassende dranken bieden wij jou de keuze uit een topselectie van rode, witte, en schuimwijnen alsook rosé- en dessert wijnen!

P.S. Onze pop-up ligt vlak achter het restaurant voor diegenen die twijfelden; reserveren voor het restaurant is en blijft ook mogelijk via deze link!

Restaurant Gloriëtte

Gavergrachtstraat 93, 9031 Drongen
info@gloriette.be
09 330 44 24

Website by

Perez Content Hub

 in partnership with

Letterlik